معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از غرفه جهاد دانشگاهی در نمایشگاه ایران جابکس اظهار داشت: ظرفیت جهاد دانشگاهی برای توسعه اشتغال و کارآفرینی در کشور یک سرمایه است.
دکتر عیسی منصوری در بازدید از دستاوردهای جهاد دانشگاهی در زمینه آموزش، اشتغال و کارآفرینی خاطرنشان کرد؛ جهاد دانشگاهی توانمندیهای خوبی را در زمینه آموزشهای مهارتی و اشتغال در سراسر کشور فراهم نموده و این ظرفیت باید از سوی همه دستگاهها مورداستفاده و بهرهبرداری قرار بگیرد.
معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در جریان بازدید از غرفه جهاد دانشگاهی در نمایشگاه ایران اجوتک خاطرنشان کرد: یکی از اصلیترین مشکلات ما قطع ارتباط مفید بین کارگر و کارفرماست. هدف ما این است که سازوکار بهتری برای ارتباط این دو طرف فراهم شود. امسال علاوه بر سازوکار نمایشگاه فیزیکی، پلتفرمهایی برای ارتباط الکترونیک و مجازی بین کارگر و کارفرما فراهمشده که بتوانند فارغ از مشکلات نمایشگاه فیزیکی و سنتی همکاری و ارتباط بهتری با یکدیگر داشته باشند.
وی افزود؛ با توجه به حضور کاریابیها در این نمایشگاه ما تلاش داریم که بتوانیم سبک حضور و ایفای نقش این مراکز را تقویت کنیم و توسعه بدهیم.هدف این پروژه ، ظرفیتسازی در حوزه منابع انسانی و بهبود وضعیت اشتغال و منابع انسانی است.
دکتر منصوری تصریح کرد؛ علاوه بر این در حوزه آموزش همکاریهای مثبتی بین جهاد دانشگاهی و وزارت کار رخداده است که یکی از آنها استفاده وزارت کار از پتانسیل و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در پروژه مشاغل خانگی است. بحث آموزش، مشاوره، توسعه کاریابی نیروها از دیگر همکاریهای مشترک این دو نهاد است.
موضوع دیگری که در دست اجراست، بحث اورژانس اشتغال است که میتواند مشکل سی درصد کسب کارهای خرد و متوسط کشور که چالش دارند را برطرف کند.
دکتر منصوری درباره آمار کسبهایی که از تسهیلات اشتغال و کارآفرینی دوران کرونا استفاده کردهاند به بازار کار گفت؛ با توجه به پاندمی کرونا، ما از صد هزار بنگاه کارآفرینی حمایت کردیم. این حمایتها به شکل وامهای با بهره کم بوده است. این حمایتها بهشرط حفظ نیروی کار و با اولویت کسبوکارهایی که آسیبدیده صورت گرفته است. در گام دوم بهصورت اختصاصی از فعالان عرصه خدمات که در حوزههای فرهنگ و هنر ورزش و گردشگری فعالیت میکنند حمایتشده است. حمایتها در این زمینه در حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان بوده است که با احتساب طرح قبلی و بعد از آن در کل به بیست هزار میلیارد میرسد. علاوه بر این، طرحهای حمایتی و بیمهای و یا بهصورت یارانه دستمزد به کسانی که در جریان پاندمی مشاغل خود را از دست دادهاند و به کار برگشتهاند تعلقگرفته است.
دکتر منصوری معاون اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی سپس نظرات خود را درباره جهاد دانشگاهی و فعالیتهایش در دفتر یادبود غرفه این نهاد نوشت و آن را امضاء کرد.
دکتر سهیل دادخواه مدیرکل نظارت، گسترش مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی نیز در این بازدید بخشی از توانمندیهای حوزه آموزش و اشتغال و کارآفرینی جهاد دانشگاهی را به معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون و کار تشریح نمود که موردتوجه ایشان و همراهان قرار گرفت.